Kosmetisk Akupunktur

Få et bedre/ yngre Udseende

Kosmetisk akupunktur

Kosmetisk Akupunktur har været praktiseret i Kina i mere end tusind år og findes omtalt i skriftlige kilder fra år 960 e.kr.

Det var oprindelig en behandlingsform forbeholdt den privilegerede klasse, og omgærdet med både hemmeligholdelse og mystik.

I et rige og en tidsalder, hvor en søgen efter udødelighed var en form for besættelse, havde det også stor betydning at finde metoder til at nedsætte aldringsprocessen.

Indenfor den klassiske akupunktur, som kosmetisk akupunktur udspringer fra, havde man længe kendt til en dyb sammenhæng mellem kroppens og ansigtets tilstand. Derfor er det vigtigt, at stille den rette diagnose – kinesisk set, at differenciere mønstre.

I Kina var den nøgne krop tabu, derfor udviklede man puls-  og tungediagnose samt ansigtanalyse. Ansigtet i sig selv er et mikrosystem, der både reflekterer kroppens og sindets tilstand.

Vi ældes i takt med at vores livsenegi, vores Qi gradvist forlader os. Ubalancer, kosten, og negative følelser kan bl.a få os til at ældes hurtigere. Kosmetisk akupunktur kan bidrage med at vende dette billede. Den tilbyder ikke at du bliver en helt anden person, som kosmetisk kirurgi, men at du nænsomt bliver ført nærmere det skønneste i dig selv.

Kosmetisk akupunkturbehandling varer ca. 1½ time.

Undersøgelse : Vestlig + Kinesisk

Mål og delmål fastsættes

Behandling :

  1. Kropsnåle
  2. Rensning af ansigt
  3. Langbølge på ansigtet
  4. Guasha – (rynketeknik)
  5. Ansigtnåle
  6. Laser
  7. Fjernelse af nåle
  8. Ansgtmassage + evt cupping
  9. Maske
  10. Creme

Pris : kr. 750