Magnetressonans analyse

KROPS - ANALYSE

Magnetressonans Analyse

 

Hvad er dette ??

Kroppen er en sum af et stort antal celler, som er i konstant vækst,  udvikling , adskillelse,  regeneration og  forædling, og cellerne fornyer konstant sig selv gennem deres egen deling.

25 millioner celler bliver delt pr sekund i den voksne organisme,  og kroppens blodceller  bliver konstant fornyet med en hastighed på ca. 1 million pr. minut. I cellernes delings-og udviklings  process vil deres kerner og elektroniske overflade  være i en konstant high- speed bevægelse og omskiftning, hvilket frembringer  og udsender elektromagnetiske bølger.

Disse elektromagnetiske bølgesignaler ,  der bliver udsendt fra  kroppens forskellige celler giver  et billede af kroppens  tilstand på et givet tidspunkt og kan via et magnetressonans apparat måles  og vurderes.

Resultat og plan

Der foretages 34 målinger som angiver kroppens niveau inden for :

Vitaminer, mineraler, blodsukker, colesterol,  organers funktion  m.m.

Resultaterne angives ud fra gældende normalværdier, er  vejledende og kan give os et hint om , at man for eks.  mangler vitamin C, har for højt colesterol  etc.

Formålet med denne analyse er at være på forkant med eventuelle mangler og afhjælpe disse , give kroppen bedre vilkår og derved kunne forebygge alvorligere konsekvenser .

Efter en analyse , som udprintes ,  får du en vejledning  og plan til at korrigere din krop ud fra det givne resultat og derved være aktivt med til at forbedre konditionerne for en sundere krop.

Pris  :

For måling, print og analyse :

Kr:  750,-

Tilbud i februar og marts Kr. 500,-